Lokasyon
Adalet Mah. Manas Bulv. No:39 Folkart Towers B Kule Kat:32/3201.
İzmir / Türkiye
Türkiye hakkında
Resmi Adı: Türkiye Cumhuriyeti
Nüfus: 83 614 362
Yüzölçümü: 814.578 km2
Başkent: Ankara (Nüfus: 5.663.322)
En büyük şehir: İstanbul (Nüfus: 15.462.452)
Dil: Resmi dil Türkçe'dir. İngilizce büyük şehirlerde yaygın olarak konuşulmaktadır.
Para Birimi: Türk Lirası (TL)
Zaman aralığı: EET (GMT +3)
Çalışma Saatleri: Türkiye'de çalışma günleri Pazartesiden Cumaya kadardır. Devlet dairelerinin çoğu, bankalar ve özel şirketler 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.
İklim: Orta kuşakta yer alan ülkemizde Aralık, Ocak, Şubat aylarında kış hüküm sürer; Mart, Nisan, Mayıs aylarında ilkbahar, Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında yaz; eylül, ekim ve kasım aylarında sonbahar.
"Doğu ve Batının Buluştuğu Yer Türkiye”
Doğu ile Batı'nın kesiştiği noktada stratejik bir konuma sahip olan Türkiye, yaklaşık on bin yıllık bir geçmişe sahiptir. Hem Asya'nın hem de Avrupa'nın bir parçası olduğu için çok çeşitli iklim ve coğrafyaya sahiptir. Türkiye, üç tarafı denizlerle kaplı olduğu için her zaman önemli ticaret, ipek ve baharat yollarının merkezi olmuştur. Türkiye'de farklı kültürlerin izlerini bulmak mümkündür.
1923'ten beri bağımsız bir cumhuriyet olan Türkiye, liberal bir ekonomiye ve Batı ülkeleriyle önemli ticari ilişkilere sahip modern bir Müslüman ülkedir. 15 Temmuz 2016'da demokrasiye yönelik hain darbe girişimi, halk mücadelesinin ardından zaferle bastırıldı. Türk halkının yürüttüğü demokrasi savaşı tüm dünyaya örnek olmuştur.
Türkiye'de Yaşam
Türkiye demokratik, çağdaş ve Müslüman bir ülkedir. Tarih boyunca Müslüman toplumların lideri olan Osmanlı Devleti, adaleti, dostluğu ve kardeşliği üç kıtaya yaymıştır. Aynı şekilde Türkiye din, dil, ırk, renk gözetmeksizin burada yaşayan herkese ev sahipliği yapmaktadır. Batı ülkelerinin aksine giyiminize, inancınıza, ırkınıza ve yaşam tarzınıza kimse karışmıyor. Tüm sosyal medya platformlarına ulaşabilir ve kullanabilirsiniz. Üniversiteye başladığınızda çevrenizde İngilizce konuşan ve kültürünüze dost insanlarla karşılaşacaksınız. Yaşadığınız şehirde kafeler, sinemalar, tiyatrolar, kütüphaneler ve birçok spor aktivitesi bulacaksınız.
Sağlık sigortanızı yaptırdıktan sonra her hastaneden ücretsiz sağlık hizmeti alabilirsiniz. Türkiye'de her alanda olduğu gibi üniversitelerimizde de COVID salgınına karşı gerekli tedbirler alınmıştır. Türkiye sağlık açısından dünyanın ilk 10 ülkesi arasında yer almaktadır.
Türk Üniversiteleri Hakkında
Türkiye'deki özel ve devlet üniversitelerinde (Tıp, Eczacılık, Diş Hekimliği vb. Sağlık Bölümleri, Mühendislik, Uluslararası İlişkiler, Sosyal Bölümler ve Hukuk vb.) dilediğiniz alanda Avrupa standartlarında Türkçe veya İngilizce eğitim alabilirsiniz.
Devlet üniversiteleri çok ucuz ama genelde Türkçe eğitim veriliyor ve öğrenciler YÖS sınavı ile lisans eğitimine alınıyorlar. Özel üniversiteler ücretlidir ancak eğitim dili Türkçe/İngilizce olup, kayıtlar sınavsız ve lise diploma notuna göre yapılır.
Türkiye'de lisansüstü eğitim için YÖS sınavı gerekli değildir, üniversitenizden başarılı bir şekilde mezun olmanız yeterlidir. Bazı üniversiteler ek belge talep edebilir. Kayıtlar ilkbahar ve güz döneminde olmak üzere her iki yarıyılda da yapılabilir. Eğitim süresi önlisans için 2 yıl, lisans için 4 yıl, yüksek lisans için 2 yıl ve doktora için 4 yıldır.
Özel Üniversiteler:
Lisans ve lisansüstü eğitim verirler. Genel olarak eğitim dilleri Türkçe ve İngilizce'dir. Bunlara diploma not ortalaması ile sınavsız girilir.
Sağlık, Mühendislik, Ekonomi, Uluslararası İlişkiler, Lojistik, Pazarlama, Hukuk vb. birçok bölüm bulunmaktadır. Bu bölümler özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde bulunmaktadır.
Devlet Üniversiteleri: Lisans ve lisansüstü eğitim verirler. Genel olarak eğitim dili Türkçe'dir. Bunlar YÖS Sınavı ile girilir.
Dünyada bilinen tüm departmanlar mevcuttur. Çoğu İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde bulunsa da Türkiye'nin her iline dağılmıştır.
Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) ve Sağlıkta Doktora
Tıp ve Diş Hekimliğinde Lisansüstü Eğitim (Uzmanlık/TUS DUS)
Türkiye'de Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültelerinde lisansüstü eğitim genellikle devlet üniversitelerinde verilmektedir. Devlet üniversitelerinde sağlık alanında ücretsiz yüksek lisans eğitimi almak istiyorsanız aşağıdaki şartları sağlamanız ve TUS Sınavını başarıyla geçmeniz gerekmektedir. Ayrıca uzmanlık eğitiminiz boyunca hastaneden yaklaşık 5.000 TL burs alırsınız.
Ülkenizdeki Tıp Fakültesini veya Diş Hekimliği Fakültesini başarıyla tamamlamalısınız.
Yeterli İngilizce veya Fransızca veya Almanca bilgisine sahip olduğunuzu onaylamanız gerekir. (Uluslararası dil sınav sonuç belgenizin olması veya Türkiye'de yapılan yabancı dil sınavlarından %50 puan almış olmanız gerekmektedir.)
Lisans diplomanızın denkliğini Türkiye'deki YÖK kurumundan almanız gerekmektedir.
Türkçe bilmek zorundasınız (TUS sınavı Türkçe yapılmaktadır.)
Yukarıdaki şartları yerine getirdiğinizde Türkçe yapılan TUS/DUS Sınavından en az 45 puan almanız gerekmektedir. Bu puanı aldıktan sonra TUS (Tıpta Uzmanlık Sınavı)/DUS (Diş Hekimliği Sınavı)
Sınavında üniversitelerin ilan ettiği bölümleri tercih ederek dilediğiniz bölüme kayıt hakkı elde edebilirsiniz.
Son olarak TUS/DUS Sınavında gerekli şartları sağlayan ve en az %45 puan alan öğrenciler, ilan edilen kontenjanla sınırlı sayıda öğrenci alınacağını bilmelidirler. Önceden ilan edilen sayıya kadar en yüksek puana sahip olan öğrenciler başarılı olacaktır. Ayrıca, en önemli zorluğun Denklik almak olduğunu unutmayın.
Türkiye'de Sağlık Eğitimi
Türkiye, sağlık alanındaki gelişimi ve başarısına göre dünyanın ilk 10 ülkesi arasında yer almaktadır. Yabancı hekim ve hemşireler Diploma Denkliğine sahip olmaları şartıyla Türk sağlık kuruluşlarında çalışabilirler. Türkiye'de sağlık eğitimi lisans ve lisansüstü olmak üzere iki aşamalıdır. Ayrıca sağlık eğitimi Tıp, Diş Hekimliği ve diğer bölümler olarak iki ana gruba ayrılmalıdır.
Tıp, Eczacılık ve Diş Hekimliği Fakültelerinde Eğitim (LİSANS)
Türkiye'de sağlık eğitimi Tıp Fakültelerinde 6 yıl, Eczacılık ve Diş Hekimliği Fakültelerinde 5 yıl sürmektedir. Ülkesinde lise eğitimini başarıyla tamamlamış ve Denklik Belgesi alabilen herkes bu bölüme kayıt yaptırabilir.
Özel üniversiteler sınavsız olarak sadece mezuniyet başarı puanı ile öğrenci almaktadır. Mezuniyet başarı puanı her üniversiteye göre değişmekle birlikte ortalama başarı %60 olmalıdır.
Ayrıca uluslararası bir sınav gibi ek şartlar da talep edebilirler. Özel üniversitelerde Türkçe ve İngilizce eğitim alabilirsiniz. Öğrenim ücretleri 12.000-20.000 USD/yıl arasında değişmektedir.
Devlet üniversitelerinde bulunan Tıp Fakültelerine girebilmek için YÖS (Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı)'ndan;
yüksek puan (üniversiteye göre değişmekle birlikte genellikle %95 ve üzeri) ile geçilmesi gerekmektedir. Ancak ek gereksinimler talep edebilirler. Çoğu devlet üniversitesinde eğitim dili Türkçe'dir. Devlet üniversitelerinde öğrenim ücretleri yıllık 500-2.000 USD arasında değişmektedir.
Diğer Sağlık Birimleri:
Lisans Bölümleri:
Türkiye'de lisans eğitimi 4 yıl sürmektedir. Lise eğitimini ülkesinde başarı ile tamamlayan ve Denklik Belgesi alabilen her öğrenci mezuniyet notuna göre bu bölümlere kayıt yaptırabilir. Başta Hemşirelik, Ebelik, Acil Yardım ve Afet Yönetimi, Diyetetik, Odyoloji, Ergoterapi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Biyomedikal Mühendisliği gibi birçok bölüm bulunmaktadır. Özel üniversitelerde eğitim ücretleri yıllık 3.000-5.000 USD arasında değişmektedir.
Önlisans Bölümleri:
Türkiye'de önlisans eğitimi 2 yıl sürmektedir. Lise eğitimini kendi ülkesinde başarı ile tamamlayan ve Denklik Belgesi alabilen her öğrenci mezuniyet notu ile bu bölümlere kayıt yaptırabilir. Lisans bölümleri başta olmak üzere öğrencilerin mezun olduktan sonra sağlık kurumlarının her alanında çalışabilecekleri bölümler bulunmaktadır. Özel üniversitelerde öğrenim ücretleri yıllık 3.000 USD arasında değişmektedir.
Burs Olanakları Hakkında
Türkiye'de birçok burs imkanı var. Türkiye bursları en kapsamlı burslardır. Bu burs eğitim, konaklama, yemek ve ulaşım ücretlerini kapsayan bir “Tam Burs”tur. Cep harçlığı da veriliyor. Ayrıca özel üniversitelerin öğrenim ücretlerinde indirim şeklinde burs imkanları da oldukça yaygın. Ayrıntılar için aşağıdaki bilgileri kontrol edin. Bize ön kayıt yaptıran öğrenciler için en uygun bursları buluyoruz.
TÜRKİYE BURSLARI (https://turkiyeburslari.gov.tr/en)
Başvuru için Temel Kriterler
Lisans adayları için minimum akademik başarı: %70
Yüksek Lisans ve Doktora adayları için minimum akademik başarı: %75
Sağlık Bilimleri (Tıp, Diş Hekimliği ve Eczacılık) adayları için asgari akademik başarı: %90
Lisans Programları İçin: 21 yaşından küçük olmak
Lisansüstü Programlar İçin: 30 yaşını doldurmamış olmak
Doktora Programları İçin: 35 yaşını doldurmamış olmak
ÖZEL ÜNİVERSİTELERİN İNDİRİMLİ BURSLARI:
Birçok özel üniversite, başarılı öğrencilerin öğrenim ücretlerinde indirimler sunmaktadır. Her üniversitenin başarı kriterleri farklıdır. Başarı puanına göre %25, %50, %75 indirimli burs seçenekleri bulunmaktadır. Hatta %100 indirimli burs alanlar özel üniversitelerde ücretsiz okuyabiliyor.
EK OLARAK:
Türkiye'de faaliyet gösteren bazı dernek ve vakıflar, fakir ve başarılı yabancı öğrencilere nakit olarak burs vermektedir.
Öğrenim Ücretleri Hakkında
Anlaşmalı olduğumuz özel üniversitelerde eğitim ücretleri yıllık 3000-7000 USD arasında değişmektedir. Anlaşmalı üniversitelerde öğrenim ücretleri üniversitelere, bölümlere ve illere göre değişmektedir. Ayrıca anlaşmalı olmadığımız diğer üniversitelerde eğitim daha pahalı.
Ancak Tıp ve Diş Hekimliği Eğitim ücretleri yıllık 12.000-20.000 USD arasında değişmektedir.
Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (YÖS) Hakkında
YÖS Sınavı Ön Kayıt Formu
YÖS (Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı); Türkiye'deki Devlet Üniversitelerinde lisans veya önlisans okumak için üniversiteler tarafından düzenlenen bir sınavdır. (Doktora ve Yüksek Lisans için bu sınav aranmaz.) Devlet üniversitelerine sınav puanınız ile diploma puanınızın ortalamasına göre yerleşirsiniz. Ancak bu sınava vakıf üniversitelerinde girmenize gerek yoktur. Özel üniversitelerin çoğu İngilizce eğitim verir ve diploma notunuza göre kayıt yapılır ve öğrenim ücreti alınır.
YÖS sınavları yurt dışında birçok ülkede her üniversitenin belirlediği tarihlerde (genellikle Nisan ve Mayıs aylarında) başta Türkçe ve İngilizce olmak üzere çeşitli yabancı dillerde yapılmaktadır. Öğrenciler birden fazla üniversite tarafından düzenlenen YÖS sınavına girebilirler. Her üniversite kendi YÖS sınavını kabul ettiği gibi diğer üniversitelerin yaptığı YÖS Sınavını da kabul etmektedir. Sınav ücretleri değişken olup yaklaşık 50 USD olup, sınavdan önce belirtilen tarihlerde kayıt yaptırmak ve bu ücreti ödemek zorunludur.
Üniversiteye Kayıt İçin Gerekli Belgeler
Lisans programları için gerekli belgeler:
Pasaport, Lise Diploması, Transkript, Fotoğraf ve Diploma denklik belgesi (MEB / http://edenklik.meb.gov.tr). Ayrıca dil yeterlilik belgesi varsa (CAE, TOEFL, IELTS, PTE vb), Türkçe veya İngilizce dil yeterlilik belgesi yoksa Üniversite Dil sınavı, Mukimlik Belgesi (https://e-ikamet. goc.gov.tr/ )
Lisansüstü programlar için gerekli belgeler:
Lisans programlarında istenen belgelere ek olarak; Lisans / Yüksek Lisans diploması, Transkript ve ALES, GRE veya GMAT sonuç belgesi, Referans mektubu ve Motivasyon mektubu istenir. Diploma Denklik Belgesi (YÖK / https://okultanima.yok.gov.tr) Ayrıca İngilizce dil yeterlilik belgesi (CAE, TOEFL,
IELTS, PTE vb.). Dil yeterlilik belgesi yoksa Üniversite dil sınavı yapar. Mukimlik Belgesi (https://e-ikamet.goc.gov.tr
TÜRK ÜNİVERSİTELERİ HAKKINDA SIK SORULAN SORULAR
Türkiye’de okumak için bilgi alabilir miyim?
Türk üniversitelerinde okuma şartları her üniversiteye, bölümlere eğitim seviyesine (lisans, Master, Pdh ) göre değişmektedir. Web sitemizdeki Ön kayıt formunu doldurarak gerekli bilgi ve belgeleri tam olarak gönderirseniz size detaylı bilgi verebiliriz.Bu formu doldurursanız size en uygun olan 2-3 üniversiteyi bulup şartlarını bildireceğiz ve davet mektubu göndereceğiz.
Özel üniversitelerde genellikle İngilizce ve Türkçe eğitim verilmektedir. Ayrıca lisans üstü programlarda (Master, Pdh) bazı üniversiteler İngilizce, Fransızca, Rusça ve Arapça da eğitim veriyor. Ancak Devlet üniversitelerinin çoğunda eğitim dili Türkçedir.
Eğitim ücretleri üniversiteye, bölümlere Şehirlere göre çok değişkendir. Eğitim ücretleri Özel üniversiteler daha yüksek (örneğin bilgisayar mühendisliği 3 000-8 000 USD / Yıl arasında değişir) fakat devlet üniversiteleri daha düşüktür. (Örneğin bilgisayar mühendisliği 200-500 USD / Yıl arasında değişir.) Ancak Devlet üniversitelerine kayıt için YÖS sınavını geçmek zorundasınız ve genellikle eğitim Türkçe dilindedir. Özel Üniversitelerine kayıt sadece sizin diploma not ortalamanız ile yapılmaktadır ve çoğunluk ile eğitim dili İngilizcedir.
Genellikle özel üniversiteler web sitelerinde ilan ettikleri eğitim ücretleri üzerinden indirim yaparak çeşitli burslar vermektedir. Bu burslar sizin diploma notunuza ve bizim anlaşmalarımıza göre %25 – %50 – %75 veya tamamen ücretsiz olabilir. Burs oranları ve şartları hakkında detaylı bilgi için öncelikli olarak Web sitemizden ücretsiz olarak ön kayıt yaptırmanız şattır
Ayrıca Türkiye Cumhuriyetinin Yabancı öğrenciler verdiği daha detaylı burslar da vardır. Detay için tıklayınız. https://www.turkiyeburslari.gov.tr/en
Eğitim ücreti dışında en önemli harcamanız konaklama ve yemek masrafıdır. Ayrıca ulaşım, telefon, kırtasiye ve özel harcamalar da her öğrencinin tercihine göre değişir. Ancak İstanbul da ortalama 500 USD / ay, Ankara da 350 USD / ay ve diğer illerde 250USD / ay olarak planlayabilirsiniz.
Özel üniversitelere kayıtta sizden danışmanlık ve komisyon ücreti almıyoruz. Web sitemizden ön kayıt ücretsiz olup ön kayıttan sonra sizin ile iletişime geçiyoruz. Ancak Devlet üniversitelerine kayıt olmak isterseniz (Tıp, Diş, Eczacılık ve Hukuk bölümleri hariç) danışmanlık ve Tercümanlık ücreti olarak 300- 800 USD alacağız. Ayrıca üniversiteye de her yıl eğitim ücreti ödeyeceksiniz. Devlet üniversitesinde okumak isterseniz sizin adınıza araştırmalara başlıyoruz. Sizleri Diploma notu, YÖS sınavı notu ve istediğiniz bölüme göre herhangi bir Devlet üniversitesine sizin adınıza kayıt yaptırıyoruz. Devlet üniversitelerinin çoğunda eğitiminin Türkçe olduğunu unutmayınız.
YÖS sınavı Türkiye de devlet üniversitelerinde Lisans seviyesinde okumak isteyen yabancı öğrenciler için yapılan bir sınavdır. Ancak Master ve Pdh ‘da YÖS sınavı gerekmez. Bazı özel üniversiteler burs vermek için de bu sınavı yaparlar. Özel üniversiteler YÖS sınav notu ve diploma notuna göre %25 -100 oranında değişen burslar (indirim) vermektedirler.
Kayıt işlemlerinde hangi belgeler gerekir?
Gerekli belgeler ve şartlar her üniversiteye göre değişmektedir. Genellikle her üniversite Pasaport, Vesikalık Resim, Türkçe veya İngilizceye tercüme edilmiş Diploma ve Transkript (tüm yılların notunu gösteren belge) gerekmektedir. Ön kayıt formunu doldururken eksiksiz ve doğru olarak doldurunuz. Formu doldurmadan önce mutlaka kılavuzu inceleyiniz.
Web sitenizden ön kayıt yaptırdım. Ön kayıttan sonraki süreç nasıl devam edecek?
Web sitemizden ön kayıt yaptırdığınızda size Referans numarası da olan otomatik bir e posta gelecektir. Adı- Soy ad ve bu referans numarasını whatsap numaramıza (+ 90 … … ….) mesaj gönderdiğinizde işlemlere başlayacağız. Öncelikli olarak sizin bilgi ve belgeleriniz Üniversitelere göndereceğiz. İsteğiniz bölümlerde size en uygun olan 2-3 üniversiteden ön kabul mektubu alıp size göndereceğiz. Siz bu üniversitelerden birsine karar verdiğinizde üniversiteye ön ödemeyi yaparak kesin kaydınız yapılacaktır. Eğitimler genellikle Eylül/, Ekim aylarında başlayacaktır. Size bildireceğimiz net tarihte Türkiye gelerek üniversiteye başlayacaksınız.
Maalesef şu an itibar ile sadece Üniversiteye kayıt işlemleri konusunda çalışıyoruz ve yardımcı olabiliyoruz. İleriki yıllarda vize ve konaklama konularında da çalışmalarımız başlayacaktır.
İlgili alanda bir üniversiteyi bitirmiş olmalısınız. Web sitemizden ön kayıt yaptırıp gerekli bilgi ve belgeleri gönderdiğinizde sizlerin adına araştırmalara başlıyoruz. Bazı üniversiteler yabancı dil seviyeniz belirleyen bir sınavı geçmenizi de isteyebilir. Ayrıca Türkiye de ve bu üniversitede niçin okumak istediğinizi anlatan bir CV ve referans mektubu da istenmektedir. Sizlere ön kayıttan sonra detaylı bilgi vereceğiz.
Türkiye de Master 2 yıl, Pdh 4 yıl olup özel üniversitelerin çoğunda eğitim dili İngilizce ve Türkçedir. Ücretler, bölüme ve üniversiteye göre değişkendir. Genelde eğitim ücretleri Master
4 000-8 000 USD / Total, PDH ise 7 000-17 000 USD / Total arasında değişir.
Evet. Türkiye de bir üniversiteye kayıt olup , bir yıl okudu iseniz sonraki yıl başka devlet veya özel üniversiteye geçiş yapabilirsiniz. Ancak çok kolay bir işlem olmayıp özel üniversiteden den devlet Üniversitesine geçmenin şartları daha ağırdır. Not ortalamanız çok yüksek olması gerekir. Özel üniversiteden başka özel üniversiteye geçiş daha kolaydır. İlk yıl dil eğitimini bir üniversitede bilim bölümünü başka bir üniversitede okuyabilirsiniz. Bu durumda sonraki üniversitenin Dil sınavını da geçmeniz gerekir.
Türk Üniversitelerinde bir yıllık Türkçe veya İngilizce yabancı dil kursları vardır. Bu bölümde bir yıl Türkçe veya İngilizce dil eğitimi alabilirsiniz. Kurs sonrasında üniversite de dil sınavına girip bu sınavı geçmeniz gerekir. Ayrıca özel dil kurslarında veya on line dil eğitimi ile de Dil öğrenebilirsiniz. Bu durumda üniversitenin kayıttan sonra yapılan dil kursunu geçmeniz gerekir.
Şayet siz Türkçe veya İngilizceyi iyi biliyorsanız bunu uluslararası sınavlara katılıp belgelemelisiniz. Her Üniversitenin kabul ettiği sınav notları web sitelerinde ilan edilmiştir. (TOEFL , EPE ,ILTSE, YEE vb) Üniversitedeki dil kurslarının ücretleri değişken olup web sitelerinden öğrenebilirsiniz.
Sizin kaydınız bize ulaştıktan sonra üniversitelere gönderiyoruz ve dosyanız incelendikten sonra kabul mektubu ortalama lisans bölümlerinde bir hafta, lisans üstü programlarda iki hafta sonra kabul mektubu gelir. Ancak evraklarınız eksik olur ise tamamlanmadan işlem yapılamayacağı için kabul mektubu alamazsınız. Özellikle diploma ve transkriptin (tüm sınıfların notlarını gösteren belge) İngilizce veya Türkçe tercümesi gerekmektedir. Süreci bizim ile Whatsap üzerinden sürekli sorabilir ve takip edebilirsiniz ( whatsap no : +90 … .. .. ) . Ayrıca ilk gönderilen kabul mektubun geçici olduğunu unutmayınız. Üniversiteye ön ödemeyi (yaklaşık 1000 USD yıllık eğitim ücretinden düşülecektir) yaptıktan sonra kesin kabul mektubu alacaksınız ve bu kesin kabul mektubu ile vize vb işlemleri yapabilirsiniz.
Türkiye de okumak isterseniz ve Türk üniversiteleri ile ilgili sorularınız olur ise bize her zaman öncelikli olarak Whatsap numaramızdan (+ 90 … .. ..) yazabilirsiniz. Ayrıca Skype numaramızdan (+90 … .. .. ) ve mail adresinden iletişime geçebilirsiniz. Güncel duyuru ve gelişmeler için bizi web sitemizden ve sosyal medya hesaplarından takip ediniz.
Neden Türkiye'yi tercih etmelisiniz?
Profesyonel Deneyim
Beyaz Gelecek Danışmanlık Ltd.Sti. olarak ; Yurtdışı Eğitimin ciddiyetini kavrayabilmiş örnek ve müşterinin ilk tercih ettiği danışmanlık firması olarak deneyimli , hızlı , kaliteli , dürüst ve başarıyı kalıcı kılmak hedefinde hizmet anlayışını kendine prensip edinmistir.
Beyaz Gelecek yurtdışında eğitim konusunda danışmanlık hizmeti veren kuruluştur. Uzman deneyimli personeli ile ilk basamak olan ;
Ülke ve okul seçiminde , yurtdışı üniversite lisans - yüksek lisans okumak isteyenlere,
Sınavsız universite giriş imkanı,
Çalışma – oturma izni ve vatandaş olma durumu,
Eğitim sürecinin sonuna kadar her zaman en iyi fırsatları ve olanakları sunmak için çalışmaktadır.
Adalet Mah. Manas Bulv. No:39 Folkart Towers B Kule Kat:32/3201.
İzmir / Türkiye
P.Tesi - Cuma : 10:00 - 17:00
C.Tesi : 9:00 - 14:00